Cache geheugen iphone wissen. Cache verwijderen van iPhone 2019-02-01

Cache geheugen iphone wissen Rating: 8,5/10 454 reviews

9 trucs om je iPhone sneller te maken (ook voor iPad)

cache geheugen iphone wissen

Het scherm zal wederom even knipperen en je komt terecht in het thuisscherm van je iPhone. You can then search the app in App store and reinstall it accordingly. When the scanning process completes, all the junk files will be listed out. In plaats van de schuifregelaar te gebruiken om je iPhone uit te schakelen, laat je de Standby-knop los en houd je nu de Thuisknop een paar seconden ingedrukt. Daarna kun je naar onderen scrollen om het overzicht van de verschillende apps te zien.

Next

iPhone leegmaken: 5 simpele tips voor meer opslagruimte

cache geheugen iphone wissen

Jouw toestel zal binnen 30 minuten weer gebruiksklaar zijn! Als u wilt schoon de tracks in een album, u kunt dit doen door dit veeg naar links. Tevens is het hier mogelijk om specifieke apps direct van uw toestel te verwijderen. Op deze manier krijg je niet alleen meer opslagruimte op je iPhone, maar wordt de telefoon ook sneller. Wacht tot het toestel is uitgeschakeld en houdt dezelfde knop ingedrukt totdat je het Apple logo ziet. Verwijder ongebruikte apps Wellicht voor de hand liggend, maar gebruik je werkelijk alle apps die je in de telefoon hebt staan? Dit is fijn als je veel ruimte hebt, maar aangezien je de iPhone wilt versnellen kun je beter de data verwijderen.

Next

Hoe kan ik het cache geheugen verversen of legen?

cache geheugen iphone wissen

Weet u het antwoord op mijn vraag? Voordat je spontaan kostbare bestanden en apps gaat verwijderen, zijn er slimmere manieren om dit te doen. Na een bevestiging, klik je hierop om informatie in je cache te verwijden. In dat geval kunnen we aanraden om je gegevens via iTunes op de computer te back-uppen en de iPhone opnieuw in te stellen. Een iPhone met 5 sterren is een toestel die letterlijk als nieuw is. Ga naar de optie van Montages en zoek het logo van de Safari.

Next

Hoe kan ik het cache geheugen verversen of legen?

cache geheugen iphone wissen

Het is verstandig om dan je. Anderen kunnen gemakkelijk in jou geschiedenis kijken al hebben ze dit niet eens door. Scroll hierna naar onder, totdat je de optie Wis geschiedenis en websitedata ziet. Het beste voorbeeld hiervan zijn Safari en Chrome. Maar stel je bekijkt een wat gevoeligere of een geheime pagina, waarvan je wilt dan anderen dat liever niet zien, dan is het verstandig om de geschiedenis wissen. Way 3: Uninstall and Reinstall Mail to Recover Mail Storage on iPhone Too much junks and caches accumulated in Mail can lead to app not working or crashing. Dat klopt, maar je zit vol met handige functies waarover Apple je niets vertelt en dit is er eentje van.

Next

Hoe kan ik het cache geheugen verversen of legen?

cache geheugen iphone wissen

In die gevallen is even opnieuw opstarten een wondermiddel. Heb je iets gehad aan dit artikel, of heb jij een aanvulling? Het enige wat je nu hoeft te doen is tien keer achter elkaar op een willekeurig tabblad onderin het scherm drukken. Het is verstandelijk om dit één keer goed in te stellen. Als je iPhone veel heeft moeten onthouden, qua geschiedenis, cachegeheugen en cookies, kan je iPhone langzamer worden met laden. U kan kiezen uit degenen en klik op schone evenals iMyfone Umate zal elk bestand schoon in slechts een paar seconden geeft u ton van vrije ruimte. Deze pop-ups zijn niet altijd even fijn. Deze toestellen worden altijd voorzien van een nieuwe batterij.

Next

Geschiedenis wissen op iPhone

cache geheugen iphone wissen

Je merkt dan dat Apps minder snel opstarten en dat je soms wat langer moet wachten. Apple heeft zelf toegegeven dat een versleten accu de iPhone op een gegeven moment trager kan maken, en heeft daar ook sorry voor gezegd. Zit je iPhone of iPad vol? Omdat je natuurlijk snel wilt internetten helpt Safari je door die bestanden te bewaren. Als je op wis geschiedenis hebt gedrukt om de geschiedenis wissen, vraagt je iPhone om een bevestiging. Die nieuwe installatie zal zonder alle gegevens en documenten zijn.

Next

Geschiedenis wissen op iPhone

cache geheugen iphone wissen

Maar zelfs deze snelle vlaggenschepen worden soms wat langzamer. Schoon je iPhone, iPad of iPod Touch op PhoneClean is gratis te downloaden. Dit komt omdat de browser de bestanden die hij eerder heeft ingeladen niet voor een tweede maal hoeft in te laden. Op deze manier, u kunt er zeker van zijn dat u uw gewenste resultaten in een handomdraai krijgt, zodat u kunt ervaren gemoedsrust wanneer het cachegeheugen. Het enige wat je moet doen en vergeet niet is de stappen goed.

Next

Apple iPhone 4 (iOS4)

cache geheugen iphone wissen

Over de auteur: Jasper van Wezel Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Hierbij is het belangrijkom niet op Wis op alle instellingen te klikken, anders wis je alle inhoud! Boven- en onderaan dit artikel vind je onze tipvideo met daarin de drie beste en snelste manieren om iPhone-geheugen vrij te maken. Then go back to settings and turn push back on so you actually receive mail automatically. De apps werken zowel op je Mac als op de iPhone. Dit kan zijn om een site te laten zien of even een leuke foto te showen.

Next

Top 3 Ways to Delete Email Cache on iPhone

cache geheugen iphone wissen

Heb je dit alles geprobeerd en je heb nog steeds het gevoel dat je geheugen mist, wat er nog wel zou moeten zijn? Terello komt bij jou op locatie je toestel repareren en gebruikt alleen onderdelen van de beste kwaliteit. En probeer je dit maar op te lossen met apps te verwijderen die je niet dagelijks gebruikt? Vaak heb je van een zelfde app meerdere soorten op de telefoon staan, maar gebruik je er altijd maar één. Zo kun je bijvoorbeeld ook de cache het archief van bepaalde apps legen! Controleer welke apps veel ruimte innemen Het is een cliché, maar de ene app is de andere niet. Clear cache iPhone om, u kunt aan de slag met Safari cache. Too much email files and caches not only slows down iPhone performance, but also causes many other problems.

Next

Cache geheugen verwijderen?

cache geheugen iphone wissen

Het scannen kan enige minuten duren, dit hangt af de hoeveelheid apps en de bestanden die hierin opgeslagen zijn. Klik op de optie ongewenste bestanden van de 1-Click Free Up tabblad Space en scannen van uw apparaat. De stappen 1 en 2 zijn ook uit te voeren door de toetsencombinatie Command + , komma. Bij sommige problemen met je iPhone, zoals een trage iPhone, kan dit een goede oplossing zijn. Je moet dan eerst deze bekijken en daarna de pagina weer extra te sluiten door naar het venster heen te gaan en deze af te sluiten. Het verwijderd tijdelijke bestanden, cookies, script bestanden, media bestanden die tijdens het syncen mislukt zijn en Cache of Offline bestanden. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems.

Next