Ravintola ilona kuopio. Ravintola Ilona, Helsinki 2019-02-24

Ravintola ilona kuopio Rating: 7,2/10 605 reviews

Ravintola Kummisetä

ravintola ilona kuopio

Paikkoja on rajallinen määrä myynnissä, joten kannattaa toimia nopeasti! Tilaan on mahdollista saada tarjoilu tilataan erikseen. Seurueemme aloitti kanttarellikeitolla joka oli oikein hyvä. Ilonan sulot eivat jata ketaan kylmaksi, silla naiden seinien sisaan mahtuu mahdollisuuksia niin heviletin. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Ilonan katon alta löytyy myös kansainvälisiä tuulia puhkuva pubimainen yökerho London, sekä tietenkin kaupungis salaisin kapakka Blind Pig, jossa voit virittäytyä kieltolain tunnelmaan nautiskellessasi laadukkaita juomasekoituksia.

Next

Apteekkari Kuopio

ravintola ilona kuopio

Rannekkeella saat listan antimista -50%!! Upeita naisia ja miehia baari tays! See 19 photos and 6 tips from 397 visitors to Viihdemaailma Ilona. Voit ottaa yhteyttä yritykseen sähköpostitse osoitteeseen. Tilaamamme lasten ruokatuolit olivat valmiina odottamassa kuten sovittu. Laaja tuotevalikoima, osaava ja ystävällinen henkilökunta sekä kodikas tunnelma toivottavat Sinut tervetulleksi arkena ja juhlana. Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä! Yleensä tunnissa tai vähän reilussa on valmista.

Next

Ilona, Helsinki: Arvostelut

ravintola ilona kuopio

Apteekkariin on helppo tulla ja helppo olla. Live Club tarjoaa korkeatasoiset puitteet ja maamme ykkösrivin orkesterit, kun taas Karaokebaarissa illan tähtiartistiksi voit nousta juuri sinä. Rannekkeita jaetaan klo 01 saakka. Liput ovat nyt myynnissä, hanki omasi heti ennenkö ne loppuvat! Ilmainen sisäänpääsy klo 22-23, joten kannattaa olla ajoissa. Tykkää tästä kuvasta ja kommentoi alle kenen kanssa haluisit jakaa tämän elämyksen, niin olet mukana arvonnassa! Ammattimaisesti hoitivat tarjoilijan tauottamisen niin että palvelu pelasi siitä huolimatta.

Next

Ilona

ravintola ilona kuopio

Tarjoilijan odotteluun jälkiruuan tilaamisessa ja maksamiseen kului todella paljon aikaa. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut. Aiemmin on tarjoilu pelannut paremmin, tämä oli poikkeus. Saadaan arpoa ainakin tällä hetkellä vuoden vika päivä jo 20e lahjakortti! Muista, että rannekkeita jaetaan rajoitetun ajan. Keittiöhenkilökunnan valmistama ruoka voi olla todella hyvää vaikka asiakaspalvelu olisikin heikkoa. Tilaan on mahdollista saada tarjoilu tilataan erikseen. Ravintola Kummisedän korkeatasoinen keittiö ja viikonloppujen elävän musiikin tarjonta tekevät ravintolasta viihtyisän koko illan maku- ja menopaikan.

Next

Entertainment World Ilona, Kuopio

ravintola ilona kuopio

Ruskea pippurikastike oli kovin mielikuvitukseton ja laimea. Ihmettelimme tilannetta, ei tällaista käytäntöä ole ollut muissa ravintoloissa joissa olemme vierailleet. Anamaria Rusi on tuttu kasvo myös The Voice of Finlandin uusimmalta kaudelta! Koska edeltavana viikonloppuna poikettiin Lappeenrannassa matka yhteen suuntaan n. Yhdistämme tasokkaan keittiön antimet, tunnelmallisen miljöön ja palvelun sekä svengaavan pubitunnelman saumattomaksi koko illan ravintolaelämykseksi. Ruka, Ravintola Piste k-18 8.

Next

Ravintola Ilona, Helsinki

ravintola ilona kuopio

Kummin Aittaan mahtuu jopa 65 ja Yläkerran Tilausravintolaan 40 henkilöä. Molemmissa tiloissa on käytössä oma äänentoisto, videotykki, tietokone ja wlan. Elävän musiikin tarjontamme on monipuolinen ja bändejä esiintyy Kummisedässä syksystä alkukesään. Ei nyt ilta pilalle mennyt mutta jäi huono fiilis. Ravintolassa voit nauttia olohuonetunnelmasta ja tanssilattialla voit bilettää uusimpien hittibiisien parissa. Liput tähän tapahtumaan tulevat myyntiin 31.

Next

Amarillo, Kuopio

ravintola ilona kuopio

Myöhästyimme elokuvista tämän hidastelun takia. Tarjoamme maukkaita elämyksiä herkkusuille ja vauhdikasta bilemeininkiä aikuiseen makuun. Ravintola Kummisetä on Kuopion ravintolaelämän klassikko! Keikka K-18 vain ennakkolipulla, muuten K-20 Showtime n. Club Ultra Weekend - 27-28. Tämä vei yhden aterioijan ruokahalut kokonaan ja hän keskeytti ruokailun ja poistui paikalta. Tilaan on mahdollista saada tarjoilu tilataan erikseen.

Next

Entertainment World Ilona, Kuopio

ravintola ilona kuopio

Millainen yokerho on Ilona - Kuopio - Suomi24 Keskustelut Viihdemaailma Ilona, Kuopio, Kuopio, Finland. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Menut olivat hyviä ja ruokavaihtoehdot kohdillaan. Koko illan ilmainen sisäänpääsy ja rannekkeet 00. Kuopio Ilona — Jimmy Cola.


Next

Kastelli talot: Ilona kuopio

ravintola ilona kuopio

Viihdemaailma Ilona valloittaa monipuolisella tarjonnallaan kierommankin kuopiolaisen sydämen. Miehet eivät halua sulautua yhteen muottiin, vaan sekoittavat rohkeasti eri genrejä luoden oman uuniikin soundinsa, joka myös kuuluu vahvasti heidän musiikissaan. Tilaan on mahdollista saada tarjoilu tilataan erikseen. Ryhmävarauksen ajankohta voi olla myös aukioloajan ulkopuolella. Ei rasistisia kommentteja, henkilökohtaisuuksia tai muuten epäsopivaa kielenkäyttöä.

Next