Telegraaf dagboek minnares. Telegraaf VNDG begint 1 mei met pijlers nieuws, sport en entertainment 2019-02-25

Telegraaf dagboek minnares Rating: 9,3/10 687 reviews

Online dramaserie Dagboek van een Minnares vanaf 6 februari ook bij Net5

telegraaf dagboek minnares

Van de spannende scenes tussen de lakens tot aan haar ludieke acties. Ze heeft bijzonder weinig sympathie voor de vrouw Josien en kinderen van haar minnaar, loopt er de kantjes vanaf op haar werk en is altijd chagrijning en verongelijkt. Die eerste dagen sloeg ze als het ware tilt en kon ze niet meer normaal functioneren en denken. Er is vanalles gebeurd de laatste weken, zoveel zelfs dat ik er een volledig boek over zou kunnen schrijven. We dachten dat dat nu net gemakkelijker zou worden, maar niets daarvan. Omdat ik Els echter nog graag zie en om het voor iedereen nog niet lastiger te maken dan het al is, stelde ik haar voor om geen overhaaste beslissingen te nemen en voorlopig nog bij mij te blijven wonen, desnoods enkel op vriendschappelijke basis.

Next

Online dramaserie Dagboek van een Minnares vanaf 6 februari ook bij Net5

telegraaf dagboek minnares

Het houdt je aandacht vast, ook al voelt het misschien wat beschamend. Ook al denkt zo goed als iedereen dat ik vroeg of laat het deksel op mijn neus ga krijgen en met hangende pootjes terug naar mijn vrouw ga, ik ben er honderd procent van overtuigd dat dit niet zo zal zijn. Dan is dit voor jou het ideale boek! Vooral het gebrek aan zelfvertrouwen, zelfrespect, assertiviteit en de behoefte aan goedkeuring van anderen is hetgeen wat stoort aan deze minnares. Ze had eindelijk die schrik kunnen overwinnen en ze zei tegen mij dat het al bij al was meegevallen. Als ik op sommige vragen niet reageer, dan is dat omdat ik ze ongepast vind of omdat ik er niet wíl op antwoorden om redenen van privacy en anonimiteit. Dagboek van een Minnares is een verfilming van de gelijknamige. Op een redelijke drukke plaats hebben we een wandelingetje gemaakt, arm in arm, dicht tegen elkaar, elkaar regelmatig kussend.

Next

Telegraaf VNDG begint 1 mei met pijlers nieuws, sport en entertainment

telegraaf dagboek minnares

Bij Net5 zijn meerdere afleveringen samengevoegd tot één en deze worden iedere dinsdagavond gedurende vijf weken wekelijks uitgezonden. De hele dag door en in allerlei vormen. Dit is een digitaal leesproduct. Ja, zowel publiek als privé Ja, maar alleen maar een privésauna Nee, nog nooit gedaan Nee, ik durf dat niet. Het was zo belachelijk heet, ze had net zo goed in de sauna kunnen gaan werken. Erik heeft het nog steeds niet volledig aanvaard dat Sindy voor mij kiest.

Next

Telegraaf VNDG begint 1 mei met pijlers nieuws, sport en entertainment

telegraaf dagboek minnares

Dus ook bij haar is er tengevolge van mijn biecht van enige opluchting geen sprake. Gisterenavond kreeg ik van haar een kort mailtje waarin ze zei dat ze een rotdag met veel traantjes achter de rug had en dat ze vannacht een uitgebreidere mail zou sturen. Maar alsof het zo moest zijn, vond Els gisteren iets verdacht aan mij. Dat is een invalshoek die we niet dagelijks zien in boeken, films of series, dus dat maakt dit verhaal zeker origineel. Soms lijkt het een tijdje beter te gaan en praat ze op een 'normale' manier met mij maar even later vloeien de tranen weer rijkelijk over haar wangen. Als lezer heb je dus een hekel aan haar, maar tegelijkertijd heb je met haar te doen. Wanneer de serie op tv komt, is nog niet bekend.

Next

'Hoe durf je je zo te gedragen?'

telegraaf dagboek minnares

In deze bundel van eerder geplaatste en nieuwe onderdelen van een feuilleton op www. Deze minnares wil haar verhaal doen, weliswaar anoniem, maar ze wil dolgraag haar kant van het verhaal laten horen. Ik heb haar trouwens niet meer gezien sinds mijn biecht. De seksscènes zullen zeker niet door iedereen als opwindend worden ervaren, waardoor de beloofde hete zomer wellicht uitblijft. Els voelt zich nog steeds zeer ongelukkig en diep gekwetst maar ze gedraagt zich toch al anders als tijdens de eerste dagen. Bovendien wil Erik Sindy niet kwijt en wil hij, samen met zijn familie, nog steeds niet aanvaarden dat Sindy van hem wil scheiden.

Next

Telegraaf VNDG begint 1 mei met pijlers nieuws, sport en entertainment

telegraaf dagboek minnares

Ik heb me daar nooit echt zorgen over gemaakt, ondanks de toegeslingerde verwijten uit onze omgeving dat het nooit zou blijven duren, maar toch was er ergens die onzekerheid. Persoonlijk ben ik er niet blij mee dat Sindy het zo 'voorzichtig' aanpakt maar het ligt volledig in haar aard. Het hart wil wat het wil en dat is voor deze vrouw de harde realiteit. Ik begrijp heel goed dat niemand kan begrijpen waarom ik haar dan 'dump', want zo wordt dat dan toch gezegd, ook al wil ik haar niet laten vallen. Iedereen wil weten hoe het deze minnares vergaat en of Mark ervoor gaat kiezen om zijn vrouw en kinderen te verlaten. Wat 'mijn kant' van het verhaal betreft, zijn de lijnen uitgestippeld.

Next

Dagboek van een minnares

telegraaf dagboek minnares

Hoe loopt het af voor het gezin? Nu is het al geruime tijd windstil; er zijn geen wolken meer en de zon, die blijft maar schijnen. Diezelfde dag nog, even nadat ons gesprek was afgerond, heeft ze zelf het initiatief genomen van er dit keer echt werk van te maken. Het was heerlijk koel hier, de airco zoemde ergens achterin de kamer. Niet sympathiek De hoofdpersoon is een niet erg sympathiek type. Zij ziet er geweldig van af. Ik heb niet meer die behoefte om alles tot in detail te vertellen zoals ik dat in het verleden wel pleegde te doen. De tekstregels verschenen één na één en kort achter elkaar op mijn scherm en ze straalden een zekere vastberadenheid uit.

Next

'Hoe durf je je zo te gedragen?'

telegraaf dagboek minnares

Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce o. Wat vliegt de tijd toch snel! De schoonmoeder reageerde in eerste instantie furieus, zoals verwacht, maar toen Sindy gisteren, nadat ze al haar moed bijeen had geraapt, met bonkend hartje een bezoekje aan haar bracht, reageerde ze redelijk normaal. Volgens de achterzijde zijn er meer dan 100. Meer dan eens probeert ze er namelijk voor te zorgen dat de vrouw van Mark achter hun affaire komt. Vandaag zou Erik het tegen zijn ouders en hun kinderen vertellen. Gisteren hebben we opnieuw lang gepraat en voor het eerst sinds vorige vrijdag zag ik terug een andere blik in haar ogen en moest ze niet meer wenen toen één van mijn kinderen aan de telefoon vroeg hoe het met haar was. De hoofdpersoon, de minnares, beschrijft alles tot in de puntjes.

Next