Vertel eens wat over jezelf. Vragen Sollicitatiegesprek 2019-03-02

Vertel eens wat over jezelf Rating: 4,1/10 165 reviews

MonsterCoach: Vertel iets over jezelf

vertel eens wat over jezelf

Vijf tips voor jouw pitch 1. Bereid je ook goed voor op en je komt beter beslagen ten ijs. Vaak pakt de recruiter door op een eigenschap of een passie die je net genoemd hebt. Deel jouw elevator pitch in de comments! Een harde grens is er dus niet. Tijdens andere sollicitatiegesprekken is de vraag 'Vertel eens wat over jezelf' naar voren gekomen.

Next

'Vertel eens iets over jezelf': vijf tips voor een goed antwoord

vertel eens wat over jezelf

Wees dus eerlijk en denk voor de tijd goed na over de vaardigheden waarmee jij jezelf gaat verkopen. Wat je niet moet vertellen Hoeveel huisdieren je hebt, waar je op huwelijksreis ging of met wie je graag een terrasje doet. Wanneer je vindt dat je genoeg hebt verteld vraag je of dit antwoord voldoende is, of dat ze misschien nog iets wwillen weten? Stel, u geeft aan dat u in het bestuur zit van een voetbalvereniging, terwijl dat niet waar is. De elevator pitch heeft zijn naam te danken aan de korte tijd die je hebt om je verhaal te doen. Helaas heeft de crisis afgelopen maand zijn tol geëist en moesten er na consolidatie veel vestigingen gesloten worden. De oplossing is een kort maar krachtige presentatie die gegeven kan worden in de duur van een ritje in de lift.

Next

je iets over jezelf

vertel eens wat over jezelf

Wat was een succesvol project waar je aan gewerkt hebt? Grijp je kans om jezelf te verkopen en doe dit op je eigen en unieke manier! En dat wil je niet. Jouw instellingen worden opgeslagen in een functionele cookie. Omdat het noodzakelijk is alleen relevante informatie te geven en je maar kort de tijd hebt, is het verstandig een aantal rondes van revisie te doen. Heb jij zelf ook een sollicitatievraag waar je meer over wil weten? Door verder te gaan op deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Laat vervolgens ruimte aan de gesprekspartner om er op in te gaan. Het heeft ook iets brutaals om bij een sollicitatie die vraag meteen terug te kaatsen. Die balans al dan niet goed aanvoelen, zegt iets over je kwaliteit.


Next

De sollicitatievraag 'vertel eens iets over jezelf'

vertel eens wat over jezelf

Begin thuis alvast met het uitschrijven en oefenen van het antwoord op de vraag. Laat je energie, motivatie en enthousiasme dus goed doorschijnen tijdens je pitch! Het oefenen van een elevator pitch is echter niet hetzelfde. Zo heb ik bij mijn laatste werkgever een verkoopresultaat van x weten te realiseren. Antwoord: Ik heb een opleiding x gedaan en merkte al snel lag dat mijn hart lag in verkopen. Als het maar iets over jou als persoon zegt.

Next

De vraag “Vertel eens iets over jezelf” goed beantwoorden · study-mail.info

vertel eens wat over jezelf

Deze vraag gaat dus vooral over de behoeften van de organisatie! Je bent op basis van deze informatie geschikt voor de functie. Stap voor stap introduceer jij jezelf aan de recruiter door louter relevante informatie te geven. Hierin moet alle informatie zitten die u over uzelf kwijt wilt, en wat interessant en relevant is voor de interviewer. Dat is precies wat een pitch is. De interviewer zal denken dat u liever lui bent dan moe. Vertel iets over de vaardigheden die belangrijk zijn voor deze specifieke baan en vertel hoe je deze vaardigheden aangeleerd hebt en waarom je dat belangrijk vond. Wat tips voor een goed antwoord op dé vraag: Tip 1 Je weet van tevoren bijna zeker dat je deze vraag kunt verwachten, dus bereid je goed voor! Hoe korter de duur waarin je deze twee kunt bereiken, hoe beter.

Next

De vraag “Vertel eens iets over jezelf” goed beantwoorden · study-mail.info

vertel eens wat over jezelf

U moet niet met leugens komen, want u kunt hierin vastlopen. Daarom is het van belang dat je bij het voorbereiden van je elevator pitch goed nadenkt over de inhoud. Soms hebben ondernemers een goed idee of product, maar niet het geld om dit idee of product daadwerkelijk te verwezenlijken. Jezelf hardop horen praten geeft een extra dimensie aan het oefenen. Misschien helpt het om een te doen, of voor een oefensessie! Bij deze vervolgvraag kun je dan je pitch doen. Daarmee laat je zien wat je kwaliteiten zijn en hoe je die in de praktijk kunt toepassen. De vraag Vertel eens iets over jezelf? Laat daarom energie, motivatie en enthousiasme doorschijnen wanneer je wat over jezelf vertelt! Vertel wat je graag doet en wat jouw passie is — enthousiasme werkt aanstekelijk! Ik ben een ambitieuze, gedreven verkoper die houdt van resultaat.

Next

Sollicitatievragen oefenen: hoe het wel moet. Vraag 1: vertel iets over jezelf

vertel eens wat over jezelf

Je toekomstige werkgever kan aan de hand van wat jou gelukkig maakt of motiveert, zien of er een match is met de functie waarnaar je solliciteert en of je in het team past. Wanneer het in je hoofd blijft, wordt het vaak niet concreet genoeg en kun je jouw antwoord ook niet verbeteren. Toch blijkt dat vaak lastiger dan gedacht! We doen zaken met mensen die we leuk vinden. Mijn karakter is te beschrijven als: geef een paar eigenschappen die ook aansluiten bij het profiel van de functie. Naast zijn functie als ijsbreker, biedt de vraag namelijk ook de mogelijkheid om de recruiter nieuwsgierig te maken, jouw ambities te tonen en een ijzersterke te maken. Focus je dus op overeenkomsten tussen jou en de bedrijfscultuur, op kenmerken van het bedrijf waardoor je jouw ambities kunt verwezenlijken of op de passie die je hebt voor de producten van het bedrijf. Begin met je naam, leeftijd en geef een paar karaktereigenschappen.


Next

Vertel eens iets over jezelf, en hoe je die vraag goed beantwoordt

vertel eens wat over jezelf

Euro Planit heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers waar wij jou graag aan willen introduceren. Je vaardigheden Misschien deed je cursussen om Photoshop, zakelijk Chinees, people management skills en andere vaardigheden onder de knie te krijgen. Kijk naar dit filmpje en zie hoe het niet moet. Tip 3 Vertel je verhaal met enthousiasme. Dat wil de interviewer niet weten. Volg ons op social media: Copyright © 2019 - U. Bedenk voor het sollicitatiegesprek een stuk of drie professionele uitdagingen die je succesvol hebt afgerond en waar je trots op bent.

Next

Jezelf voorstellen tijdens een sollicitatiegesprek? Zo doe je dat!

vertel eens wat over jezelf

Werken in teamverband geeft me dan ook veel voldoening. Maar je hoeft die echt niet allemaal op te sommen tijdens het sollicitatiegesprek om te bewijzen hoe veelzijdig en leergierig je bent. Bij je wieg beginnen is natuurlijk overdreven, maar waar begin je dan wel? Het is dus voor de hand liggend om te beginnen bij de opleidingen die je hebt gevolgd. Laat irrelevante zaken achterwege, vertel je verhaal met enthousiasme en vergroot jouw kans op een baan door de juiste toon te zetten voor de rest van het sollicitatiegesprek! Je kunt vertellen wat jou als persoon kenmerkt en wat jouw talenten en ontwikkelpunten zijn, dit is iets wat je in de loop van het gesprek verder kan toelichten en kan betrekken op de functie waar je naar solliciteert. .

Next

MonsterCoach: Vertel iets over jezelf

vertel eens wat over jezelf

Ik heb daarna x jaar saleservaring opgedaan. Vind je het lastig om te vertellen wie je bent en wat je kan? Hoe lang duurt een elevator pitch? Door een klein aantal te noemen, kun je er dieper op ingaan. Dus hoe beantwoord je deze vraag in je sollicitatiegesprek? Als het maar iets over jou als persoon zegt. Hier heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van verkoop, klanttevredenheid en het werven, ontwikkelen en begeleiden van personeel wat kun je. En dat slechts in twee tot drie minuten.

Next