Wat te doen vandaag in drenthe. VANDAAG DRENTHE 2019-01-20

Wat te doen vandaag in drenthe Rating: 4,3/10 959 reviews

Wat is er vandaag in Assen te doen?

wat te doen vandaag in drenthe

Tijdens deze activiteit met kinderen leren en ervaren ze waarom reptielen bijvoorbeeld koudbloedig worden genoemd. Op donderdag 31 januari tussen 16. Drenthe is een groene provincie en voor velen de plek om rust te vinden. Laat je verrassen door onze Drentse organisatoren. De wandeling gaat door het Dwingelderveld, met onderweg een aantal pauzemogelijkheden.


Next

Te doen en te beleven in Drenthe

wat te doen vandaag in drenthe

De zon laat zich vandaag niet heel veel zien, maar het wordt vandaag wel een lekker temperatuurtje van rond de 25 graden in Assen. Assen schakelt daarom de hulp van de ondernemers in. In Assen wordt onder meer gewerkt aan de afwerking van de stationskap en bij de Mandemaat wordt het spoordek van de nieuwe tunnel De Maten onder het spoor geplaatst. Is dat nu glibberig of glad? Daardoor kunnen natte weggedeelten gaan bevriezen. Orvelte ligt in Drenthe vlakbij Westerbork en Beilen.

Next

Wat is er Tweede Kerstdag te doen in Drenthe?

wat te doen vandaag in drenthe

Groepsactiviteiten Ga je met een groep vrienden of familie op pad, dan is Drenthe 'the place to be'. De route gaat over onverharde paden en heuveltjes van de historische zandverstuiving in het Rolder Boerbos. De bekisting heeft zijn werk gedaan en kan om het beton verwijderd. Verbouwing De Jumbo winkel aan de Nijlandstraat in. Ook op culinair gebied is er in Drenthe van alles te beleven en te proeven. Onder andere Mooi Wark, De Snollebollekes en Dolly En zien Tarrels zullen hun klanken door de tent laten knallen. Denk aan The Rolling Stones, Van Morrison, Creedence Clearwater Revival, Herman Brood, Tom Petty, Eric Clapton en Johnny Cash.

Next

Dagje uit in Drenthe

wat te doen vandaag in drenthe

Na de opening van het nieuwe station blijft er een kleine groep fietsers permanent hun fiets parkeren op plaatsen die hiervoor niet bestemd zijn. Pak dan je hardloopschoenen uit de kast en doe mee met de Boerbosloop. Het museum is tussen Kerst en Oud en Nieuw van 13. Uitstapjes vandaag, zaterdag en zondag, nu ook leuke dingen te doen met kinderen! Zaterdagavond 9 februari en zondagmiddag 10 februari staan de jonge artiesten op de planken en presenteren spectaculaire acts met acrobatiek, eenwielers, fakir en veel. Hoogste tijd dus om er lekker op uit te trekken in Drenthe.

Next

Wat te doen vandaag t/m zondag 10 februari

wat te doen vandaag in drenthe

Deze editie zijn er meer kinderen dan anders op de beurs afgekomen. De college geeft aan dat dit kan, maar dat er op het plein een. Tijdens de avond zijn er allerlei korte spannende activiteiten. In Rolde start morgen om 14. Zo beschikt Drenthe over veel natuurgebieden rond de unieke hunebedden, landelijke dorpjes en 3 nationaal parken. Zo is er ook een muziekprogramma, is de kerstman aanwezig en is er veel lekkers om te proeven. Wat is er dit weekend te doen in Drenthe Daar is vanaf vandaag tot en met zondag het.

Next

Wat te doen vandaag

wat te doen vandaag in drenthe

Verder is er morgen en zondag een heksenkring bij De Tamboer met 'Halloweenfiguren' en er komt een tent aan de Jonkheer de Jongeplein waarin gefeest kan worden en iedereen naar hartenlust kan griezelen. Loop samen op grote hoogte langs toppen van oude bomen op een heus Boomkroonpad. Het betreft de hoekwoning met een extra grote tuin. Bezoek De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht! Met name de Tiny House-locatie had hun belangstelling; de gemeente Assen overweegt ook een locatie in het buitengebied aan te wijzen of beschikbaar te stellen voor tiny houses. Weggebruikers worden extra gewaarschuwd om voorzichtig. Daar wordt namelijk in Pesse Siepelrock georganiseerd. Info over wat te doen vandaag drenthe.

Next

Dagje uit in Drenthe

wat te doen vandaag in drenthe

Lammetjes kijken doe je bij de schaapskooi. U kunt kiezen uit een route van zes of tien kilometer. Dit betekent onder andere het op orde houden van het. Daar verzamelen zich namelijk verschillende levende standbeelden. De kerstwandeling in het Veenpark bij Barger-Compascuum is meer dan alleen een wandeling. In de gemeente Assen worden diverse kantoorpanden aangepakt om appartementen voor starters te realiseren. Uitstapjes vandaag, zaterdag en zondag, nu ook leuke dingen te doen met kinderen! Dat heeft alles te maken met het werk van de Amerikaanse archeoloog George Reisner, die vanaf 1907 allerlei opgravingen deed in Nubië.

Next

Wat Te Doen Vandaag Drenthe

wat te doen vandaag in drenthe

Binnen en buiten en voor jong en oud. Je verricht ondersteunende werkzaamheden aan zowel het productieproces als het magazijn. Levende standbeelden Het is zondag zeker de moeite waard om even het centrum van Emmen in te duiken. Maar Drenthe heeft meer te bieden dan dat. Voor dit programma interviewt Šimek verschillende gasten.

Next

Dagje uit in Drenthe

wat te doen vandaag in drenthe

Doe je kinderen een plezier, neem ze mee naar Drenthe! Op veel vers producten zit 50 tot 75 korting korting. De organisatie erwacht duizenden darters, vele bezoekers, 150 dartsbanen waar eveneens duizenden wedstrijden op plaatsvinden, topwedstrijden op de tribunebanen,. U kunt er tot en met donderdag heel gewone, maar ook zeer bijzondere verzamelingen bekijken. Zo zijn er verschillende kleine exotische diersoorten te bewonderen. Op meerdere plekken in onze provincie worden kerstwandelingen georganiseerd. In februari gaan ze met zoveel mogelijk ondernemers in gesprek over hoe ze de acquisitie en stadsmarketing kunnen.

Next

Dagje uit in Drenthe

wat te doen vandaag in drenthe

Zaterdagochtend was de graafmachine alweer bezig om de bouwput van de tunnel uit te graven. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste activiteiten in Drenthe op TripAdvisor. Dit kan in overleg worden aangepast. Tijdens de Nacht van de Nacht laten leden van de Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde Noord-Drenthe je kennismaken met wat er 's nachts allemaal boven het Asserbos te zien is. Drenthe; de grootste speeltuin van Nederland Voor kinderen is Drenthe één grote speeltuin. Neem wat te drinken en geniet van de klanken van de energieke bands die dit feest rijk is. Dit is zijn eerste track bij dit label en er zullen nog vele.

Next