Weekhoroscoop weegschaal 2016. Maandhoroscoop Weegschaal februari 2019 2019-01-24

Weekhoroscoop weegschaal 2016 Rating: 6,4/10 409 reviews

Kreeft 2016

weekhoroscoop weegschaal 2016

Concentreer je op eigen mogelijkheden en schroom niet om hier en daar te experimenteren en de dingen eens anders te doen dan anders. Of, je wordt geconfronteerd met een grote passie die jou fundamenteel verandert. Dat is heus niet egoïstisch. Eind september verhuist Jupiter naar je teken en dit zal veel passie en avontuur in je liefdesleven geven. Je vriendenkring en sociale kring groeien trouwens dit jaar. Niet iedereen zal even positief zijn. Daardoor is het zeker een periode van welvaart en gelukkige momenten.

Next

Horoscoop Weegschaal februari 2019

weekhoroscoop weegschaal 2016

Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Je emotionele gesteldheid is echter tussen april en juli 2016 schommelend, maar kan worden verbeterd door rust en ontspanning. Dit kan jou veel rust geven, waardoor er veel ontspanning is, ook al zijn er spontane veranderingen. Je kan je dus maar beter wat geduldig en terughoudend opstellen. Diplomatiek in alle bewegingen die u maakt voor dit jaar. Het wordt dus een jaar van hard werken, maar ook een jaar vol warmte en genegenheid van anderen. Je bent een trouw persoon, maar Tweelingen Liefdesrelatie en sociale contacten Er zullen deze week intense energieën zijn, die jouw gevoel voor liefde versterken.

Next

Weekhoroscoop Weegschaal

weekhoroscoop weegschaal 2016

Als voorbereiding op deze welvarende periode krijg je een Maansverduistering op 23 maart 2016 in het Huis van Persoonlijkheid. Door de invloed van Mars werkt je geest constant door. Persoonlijke ontwikkeling 2019 De persoonlijke ontwikkeling staat in 2019 voor de weegschaal volgens de jaarhoroscoop in het begin op een laag pitje. Je hebt meer overzicht en pakt de dingen op zodra ze moeten gebeuren. Februari is ook een gunstige maand voor Weegschalen die een lening nodig hebben om een huis te kopen of te verbouwen.

Next

Horoscoop

weekhoroscoop weegschaal 2016

Je dient ervoor te zorgen dat je voor deze tijd spaargeld hebt. Je hebt nu eenmaal verplichtingen en die zijn minstens zo belangrijk. Het is Stier Overzicht voor de Stier Het is een evenwichtige maand, waarbij je in carrière en privéleven mooie kansen krijgt. Anders redt die het niet. Daardoor kunnen er grote veranderingen in je zakelijke leven zijn. Mercurius zal ook veel invloed op je financiën en carrière hebben, vooral door zijn drie retrograde bewegingen in maart, juli en november. Op die momenten dien je vooral je ratio te gebruiken.

Next

Weekhoroscoop Weegschaal 2016

weekhoroscoop weegschaal 2016

U wilt een unieke en eenmalige gebeurtenis niet missen. Het jaar 2016 is gunstig voor de Weegschaal voor het starten van nieuwe projecten. Je weet goed wat je wilt en zal op alle gebieden energieën ervaren, die ervoor zorgen dat je de juiste Kreeft Overzicht voor de Kreeft Emotioneel en persoonlijk wil het begin van de maand al met mensen afspreken. Ook wat betreft liefde zal je veel willen, maar let op dat je niet teveel wilt. Mercurius, in de Vissen, zal vanaf de 2de week in februari tot half april in deze sector bewegen. Deze staat tegenover de retrograde Saturnus en Pluto in de Steenbok. Misschien was er in het afgelopen jaar al een kentering voelbaar, en anders zet deze in 2019 zeker door: het wordt een jaar vol gunstige veranderingen.


Next

Sterrenbeeld Weegschaal Horoscoop 2016

weekhoroscoop weegschaal 2016

Dit kun je het best doen door actief te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Je partner lijkt in een minder goed humeur en komen extra voor zichzelf op. Er zijn gezellige momenten, waar de weegschaal zich op de voorgrond stelt. Maak je geen zorgen, het zal zeker mis gaan. Daar doe jij je deel van wat gedaan moet worden.

Next

ELLE Horoscoop Weegschaal

weekhoroscoop weegschaal 2016

Oude kwaaltjes kunnen even opspelen, maar de kans dat je nu een behandeling of oplossing vindt, is ook groter. De Zonsverduistering van 1 september 2016 valt in het Huis van Broers en Zussen, ooms, tantes, kennissen en buren. Het geld rolt vlot binnen, maar te snel weer buiten. Tot die tijd ben je uit het dal aan het klimmen. Bevalt onze site goed, deel deze dan gerust met anderen via je sociale netwerken, zoals Twitter of Facebook. En overdrijf het ook niet met je zorgen maken. Er kunnen zich gebeurtenissen voordoen waardoor je genoodzaakt bent om je gedrag of plannen aan te passen.

Next

Weekhoroscoop Weegschaal

weekhoroscoop weegschaal 2016

Volgens de sterren kan je dat wel! Vanaf september loopt alles vlotter en kan jij opnieuw ademhalen. Vanaf juni 2016 gaat het weer beter en durf je jezelf weer te geven. Met je gezondheid gaat het in principe prima, hoewel… iets meer energie zou welkom zijn. Je bent vrolijker, meer ontspannen en straalt meer zelfvertrouwen uit. Uranus kan deze periode negatief bewegen en zorgen dat je minder steun van mensen krijgt.

Next